8 ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟ 2019

Έχοντας πάθος και μεράκι για την παραγωγή των προϊόντων της η «Τυροκομική Μεσσήνης - Αφοί Γ. Πετρόπουλοι» πέτυχε
8 νέες διακρίσεις καθώς κέρδισε 2 παγκόσμια βραβεία αλλά και 6 Πανελλήνια. Από το 2007 μέχρι σήμερα, τα προϊόντα της
επιχείρησης κάθε χρόνο τιμώνται με ανώτερες διακρίσεις, αποδεικνύοντας την σταθερή ανοδική της πορεία στον χώρο της
τυροκομίας.
Φέτος, το International Taste Institute με έδρα το Βέλγιο, ο ηγέτης στην αξιολόγηση και πιστοποίηση γεύσης, ανακοίνωσε τα
αποτελέσματα των αξιολογήσεων και πιστοποιήσεων "Γεύσης 2019" από χιλιάδες τρόφιμα και ποτά από σχεδόν 100 χώρες.
Σχεδόν 200 μεγάλου κύρους βραβευμένοι Σεφ και Σομελιέ συγκεντρώθηκαν για να δώσουν ένα αντικειμενικό και επαγγελματικό
feedback σε παραγωγούς πάνω στη γεύση των προϊόντων τους, δοκιμάζοντας σε τυφλές δοκιμές προϊόντα των παραγωγών. Όσα
έλαβαν υψηλές γευστικές βαθμολογίες κέρδισαν το «Superior Taste Award».

Τα προϊόντα «Τυροκομική Μεσσήνης - Αφοί Γ. Πετρόπουλοι» απέσπασαν έτσι τα ακόλουθα βραβεία: "φέτα ΠΟΠ - 2 αστέρια
Superior Taste Award" και "γραβιέρα Μεσσηνίας - 1 αστέρι Superior Taste Award".

Επίσης, στον Πανελλήνιο διαγωνισμό γευσιγνωσίας «Taste Olymp Awards» που έγινε στην Αθήνα στις 8 και 9 Ιουνίου με την εποπτεία
του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υπό την αιγίδα και την υποστήριξη πολλών φορέων του χώρου, τα τυροκομικά
προϊόντα της ίδιας επιχείρησης απέσπασαν τα βραβεία: "φέτα ΠΟΠ - ασημένιο", "σφέλα ΠΟΠ - ασημένιο", "μυζήθρα Μεσσηνίας ξερή - χάλκινο",
"γραβιέρα Μεσσηνίας - χάλκινο", "κεφαλοτύρι Μεσσηνίας - ασημένιο" και "γίδινο τυρί - χρυσό".

Είναι προφανές λοιπόν ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός, τα τυροκομικά μας προϊόντα να βραβεύονται σε κάθε
συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς, καθώς σε σύνολο 11 διαγωνισμών έχουν αποσπάσει συνολικά 31 βραβεία
(2 Superior Taste Award, 8 Χρυσά, 12 Ασημένια, 9 Χάλκινα). Αυτό οφείλεται ασφαλώς στον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής που
εφαρμόζουμε, και φυσικά στην ποιότητα του γάλακτος και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας!

Συνεχίζουμε δυναμικά με μεράκι και όρεξη, όπως κάνουμε κάθε χρόνο από το 1950, το πρώτο μας έτος τυροκόμησης, έως σήμερα!!!