Φέτα Π.Ο.Π.

Η γεύση των Ελλήνων από αρχαιοτάτων χρόνων.

Η Φέτα είναι τυρί που παρασκευάζεται στην Ελλάδα από αρχαιοτάτων χρόνων, πολύ γευστικό και μαζί με το ελαιόλαδο αποτέλεσαν μέσο επιβίωσης του Ελληνικού πληθυσμού σ’ ολόκληρη την υπερτρισχιλιετή ιστορία του.

Η Φέτα μας παρασκευάζεται αποκλειστικά από 100% ελληνικό, παστεριωμένο, αιγοπρόβειο γάλα. Το γάλα που χρησιμοποιούμε προέρχεται από αιγοπρόβατα που διατρέφονται από την ιδιαίτερα εκλεκτή χλωρίδα της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας.

Η γεύση της είναι γλυκιά, υπόξινη, και ελαφρώς πικάντικη. Ωριμάζει τουλάχιστον για δύο μήνες πριν βρεθεί στο τραπέζι σας.
Διατίθεται σε μεταλλικά δοχεία με άλμη 15 Kg και 6 Kg, σε πλαστικά δοχεία με άλμη 2 Kg και 1 Kg και σε αεροστεγή συσκευασία 500 gr και 250 gr. Το σχήμα της είναι σε παραλληλόγραμμους ράβδους περίπου 1 Kg.

Η Φέτα μας είναι πιστοποιημένη από τον Ελληνικό γεωργικό οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ» με το πιστοποιητικό AGROCERT ως προϊόν προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης (Π.Ο.Π.). Επιπλέον έχει λάβει βραβεία για την ποιότητα και την γεύση της από εγκεκριμένους οργανισμούς γευσιγνωσίας.